Senaste inläggen

Av Igeln - 19 januari 2010 22:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
ANNONS
Av Igeln - 19 januari 2010 22:28

Gnäll, gnäll, gnäll.


Sådärja. Då har jag gnällt lite. För gnällig är jag. Och trött. Ja jävlar.


Veckan efter jullovet slog mig hårt i huvudet. Verkligheten var grym. Och så betygssättning i måndags. Och Öppet Hus igår. Började jobba 7, hemma vid 22. På plats 7 idag igen för att städa upp efter alla (varför åker jag på sånt jämt?) (Nu hade några snälla kvaravarande tierpare offrat sig och gjort det mesta visade det sig.) (Men ändå. Jag var där 7 i alla jävla fall), vilket innebar att jag var helt tom. Ingen aktivitet i huvudet alls de senare timmarna på eftermiddagen. Och tvättid. Hårt liv. Det är ett hårt liv jag lever.


Jag har inte kunnat prata sammanhängande efter klockan 14 idag. På allvar.

ANNONS
Av Igeln - 12 januari 2010 21:04

Men det var inte sant den här gången heller, för det kommer ett sportlov emellan.


Så var det igång. Ekorrhjulet alltså. Och hej, vad det har snurrat idag! Eleverna befolkar än en gång korridorer och klassrum. Och återigen är det öppet hus som ska planeras. Fackmöten och ämneskonferenser. Åh hjälp. Jag kände mig helt manglad när jag kom hem idag. Nu befinner jag mig i sängen, och där tänker jag stanna tills imorgon. Hela kvällen har bara ägnats åt sängförberedande handlingar. Laga middag, äta middag, laga lunchlåda, plocka fram kläder till morgondagen. Dusch, tandborstning, färdigt. Bara två lektioner på schemat, båda färdigplanerade. Aaah.


Nu ska jag slötitta på tv eller slöläsa nån bok.


Om jag bara hade tid och ork att träna skulle jag må ganska bra.

Av Igeln - 6 januari 2010 22:42

Kattspår på bakongbänk i solsken.  

Av Igeln - 6 januari 2010 22:36


Nörderiet fortsätter. En lägesrapport:
De har spritt ut sig ännu mer.Deras försök till revirutökning börjar faktiskt bli oroande.

     

Av Igeln - 5 januari 2010 21:09

Har suttit och tragglat bokstavsrader i en timme. Svarat på "är det bättre såhär... eller såhär?" trettiotusen gånger, tills jag var övertygad om att optikern bara roade sig med mig; att hon växlade mellan samma glas hela tiden. Att jag var med i en psykologisk undersökning och inte genomförde en synundersökning.


Men nu så. Nästa vecka så.


Så ska jag få nya glasögon alltså . Och kanske, kanske kan jag ha dem någonstans än utanför hemmet. Kanske, kanske kan jag ha dem på jobbet nån dag när jag känner mig lagom sliten? Kanske, kanske blir min mentala ålder, och tillhörande självförtroende, inte 11 år den här gången?


Jag kan ju alltid hoppas, för det här blir en dyr historia. Tusenlappar i mängder bara för att gå runt hemma. Då blir det självhat, tamefan. Nya linser (som ska släppa igenom mer syre till mina stackars ögon så de inte behöver vara svagt rosatonade jämt) och nya brillor med specialblindstyreglas i. (Shit, jag ser ju knappt en halvmeter framför mig utan hjälp. Optikern bad mig gå ut ur rummet för att vi skulle kolla i nån apparat som stod utanför. Det tyckte jag var läskigt. Att gå fem meter i en obekant miljö utan linser.)


Det är dyrt att vara handikappad.


  

Håret i knut och dessa på näsan - fröken ut i fingerspetsarna?
Av Igeln - 5 januari 2010 20:55

Det här är vårt köksfönster. Insidan av vårt köksfönster. Och då vill jag föra till protokollet att Snippe fortfarande och gärna vädrar om dagarna.


  

Av Igeln - 5 januari 2010 20:47

  


Det verkar gå i vågor. Nyss fnittrades det för fullt, nu hostas och snörvlas det mest. De ska hålla på till 3 är det sagt.


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Igeln: om lärarliv och igelbeteende. med Blogkeen
Följ Igeln: om lärarliv och igelbeteende. med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se